Povestea Racilor

Seafood Box

Omul din spatele afacerii

“Dumnezeu, muncă, încredere, vis, nebunie!” - Așa sună motto-ul unui tânăr antreprenor pe nume Paul Richard Nicolau care a revoluționat piața fast-food din România.
 
„După mai multe căutari, m-am oprit la raci pentru simplul motiv că atunci când eram mic, tata mi-a adus de la pescuit un rac viu”, motivează el alegerea afacerii neconvenționale. Tot ceea ce știe despre raci a învățat de pe internet, însă a avut mare încredere în forțele sale, creionând succesul în mintea sa. Curajul a fost cu atât mai mare cu cât nimeni nu a crezut în el: „Când am început businessul, toată lumea a crezut că am înnebunit deoarece eu nu mai cochetasem cu nimic agricol și absolut nimeni nu mi-a dat nicio șansă”.
 
Paul Richard Nicolau este fondatorul brandurilor “Taverna Racilor”, “Le Oac-Oac Bistro” și “Seafood Shaorma”. A debutat ca antreprenor în urmă cu câțiva ani și, fără a avea experiență în acest domeniu, a pariat pe o nișă de restaurante mai puțin cunoscută la acel moment – cu specific de fructe de mare. Pariul său s-a dovedit, până acum, unul reușit. Fără nicio experiență în domeniu, cu o idee „furată” de pe Google și 8.000 de lei împrumutați de la un prieten – așa a făcut Paul Richard Nicolau primul pas către antreprenoriat. Mai mult, și-a asumat riscul de a aborda o idee nișată, originală – comerț cu fructe de mare, începând cu racii.
 

Seafood Box

Taverna Racilor

Taverna Racilor & Seafood a luat ființă acum 6 ani din pasiunea pentru pește și fructele de mare. În prezent, prin locațiile fixe pe care le avem în Parcul Herăstrău, Sibiu, Oradea am devenit cel mai vizitat restaurant, cu o expunere media foarte bună. Ne-am făcut remarcați și am câștigat încrederea clienților prin evenimentele de street-food, desfășurate sub numele de Festivalul Racilor și al Fructelor de Mare.

Seafood Box

Paul's Seafood Deposit Giurgiu

Conceptul depozitului de fructe de mare a fost ridicat la rang de artă atunci când am deschis la Giurgiu, raiul fructelor de mare. Suntem unul dintre cei mai imporanți importatori de fructe de mare din România și reprezentanți unici ai mărcii PESCANOVA, companie aflată în top 5 în rândul furnizorilor mondiali de fructe de mare, astfel vom dezvolta împreună în România o rețea de Depozite de Fructe de Mare și Restaurante sub numele de Taverna Racilor Seafood by PESCANOVA.